Over Dalessi
 

Internationaal transport
Dalessi International Transport BV bestaat vanaf 1991. Rene Dalessi werkte al vanaf 1987 als expediteur in internationaal transport. Met de aanschaf van eigen trailers en trucks en het vormen van een vast team met ervaren medewerkers, startte Dalessi zijn eigen onderneming in internationaal transport.


Tussen Duitsland en Groot-Brittannië
Vanaf de start in 1991 zag Dalessi de grote vraag naar betrouwbaar en efficiënt vervoer voor de export naar Groot-Brittannië. Dalessi ontwikkelde zich als gespecialiseerd vervoerder van vrachten vanuit Duitsland, maar ook vanuit België en Nederland voor ferrytransport van en naar Groot-Brittannië.

We verzorgen totaal 33.000 verschepingen per jaar, dat zijn gemiddeld 140 verschepingen per dag. We rijden vanuit Nederland, België en Duitsland op havens in Rotterdam en Vlaardingen. Maar ook transporten van en naar Duitsland verzorgen we dagelijks. Meer informatie over onze diensten vindt u hier.


Groot zijn door persoonlijk te blijven
We groeiden in 30 jaar van een klein transportbedrijf naar een expert in ferrytransport. Al die jaren staan we voor betrouwbaar transport en persoonlijke service aan al onze klanten en vervoerders. We regelen alles voor een vlekkeloos transport. Problemen zijn we zoveel mogelijk voor of lossen we direct op. We willen groot zijn door persoonlijk te blijven.


Verder kennismaken met ons team? Wij stellen ons graag voor.