Onze diensten

FTL-zendingen naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland

We verzorgen Full Truck Load-transport naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland via veerbootroutes vanuit Rotterdam. Ons logistieke transportnetwerk biedt zeer kosteneffectieve routes voor de import van goederen uit Europa.

Dalessi International Transport BV is gespecialiseerd in onbegeleide FTL-verschepingen tussen Europa (Duitsland, Nederland, België, Portugal) en het Verenigd Koninkrijk en Ierland. We beschikken over de flexibiliteit om seizoensgebonden pieken aan te kunnen, waaronder ADR-zendingen, maar ook regelmatige volumes voor doorlopende distributiebehoeften. We kunnen onze XL-trailers via de achterkant, het dak of de zijkanten laden, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Het routeren van al onze zendingen als ferryvracht door de haven van Rotterdam is efficiënter en koolstofvriendelijker dan rijden via de Kanaaltunnel, waardoor uw vracht een kleinere voetafdruk heeft.

Retourvracht naar Duitsland, Nederland, België en Portugal

Ons veilige transportnetwerk verscheept in beide richtingen en verwerkt export vanuit het VK en Ierland naar het vasteland van Europa. Het maximaliseren van de terugweg van onze XL-trailers houdt onze activiteiten zo brandstofefficiënt mogelijk.

Vracht 24 uur per dag traceren

Ons ultramoderne, speciaal gebouwde transportmanagementsysteem (TMS) is ontworpen voor nauwkeurige planning en 24-uurs communicatie met uw vracht- en transportteam. Onze volledige vloot van eigen trailers is uitgerust met GPS-hardware, waardoor volledige track & trace mogelijk is van ophaling tot levering, en is eenvoudig te koppelen aan uw voorkeursplatform voor zichtbaarheid van de toeleveringsketen.

Dagelijkse ophalingen en leveringen

Dagelijkse ophalingen en leveringen. Ons transportnetwerk is altijd in beweging en ons bedrijfsethos is ‘blijven totdat de klus geklaard is’. We verwerken alle soorten vracht en staan bekend om onze professionaliteit in het beheren van uitdagende leveringen, waaronder afval en ADR.

Expediteursdiensten

Ons ervaren expeditieteam richt zich op export vanuit Nederland naar Duitsland, Polen, Denemarken en Zweden.

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op!