Diensten
 

Specialist in ferrytransport
Dalessi International Transport BV is in Noord-Nederland dé expert in ferrytransport. Met een vloot van 505 trailers en 33.000 verschepingen per jaar mogen we ons gerust geroutineerd noemen. We rijden vanuit Duitsland, België en Nederland op Groot-Brittannië en andersom. Naast ferrytransport zijn we ervaren in wegtransporten door Nederland en Duitsland.


Alle soorten lading
We vervoeren alle soorten lading. Onze transportmiddelen en chauffeurs voldoen aan de internationale ADR-eisen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.


Dagelijks verschepen naar Engeland
Dalessi vervoert dagelijks goederen met eigen XL- trailers van en naar de havens van Rotterdam. De geladen trailers worden onbegeleid verscheept naar de havens in Felixstowe, Purfleet, Immingham/Killingholme en Teesport in Engeland. Meerdere keren per dag worden onze trailers in en uit de vrachtschepen gereden.

Een zogeheten tugmaster haalt de trailers uit het vrachtschip en parkeert de trailers volgens een begeleid proces op het haventerrein. Ieder parkeervak is voorzien van een nummer. Dat zorgt ervoor dat de chauffeur op een snelle en veilige manier de juiste trailer aan kan koppelen.

In Engeland zorgen diverse agenten, in opdracht van Dalessi, voor het transport vanuit de haven naar het losadres.


Efficiënt vervoer
Als specialist in internationaal transport tussen Nederland, België, Duitsland en Engeland zorgen we voor efficiënt vervoer. Full Trailer Load is altijd ons uitgangspunt. Onze vrachten komen op de juiste plek en op het afgesproken tijdstip aan. Mocht er onderweg toch een onvoorzien probleem zijn, dan weten we dat direct. Met het GPS-voertuigvolgsysteem waarmee onze wagens zijn uitgevoerd, is de vracht op elk moment van de dag te traceren.


Voor meer informatie over ons materieel, bekijk deze pagina.