Materieel
 

Gespecialiseerd en betrouwbaar transport vraagt modern en goed onderhouden materieel. Dalessi International Transport BV investeert daarin. We hebben 505 XL-trailers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle trailers hebben een Duits ladingscertificaat dat voldoet aan de keuringseisen van de Duitse TÜV. En voor vervoer van gevaarlijke stoffen voldoen we aan de internationale ADR-veiligheidseisen.

De afmetingen van onze trailers zijn: 13.62 lang x 2.47 breed x 2.68 meter hoog. De zijkant en bovenkant kunnen geheel geopend worden.

Al onze wagens zijn uitgerust met een GPS-voertuigvolgsysteem. We hebben daarmee informatie over de locatie en planning van hun vracht. Vanaf het moment van laden, tijdens het wegtransport, de verscheping tot en met de aankomst op het afleveradres. Op elk moment van de dag.


FTL
Ook goed om te weten: we vervoeren op basis van Full Trailer Load (FTL). De lading gaat zonder extra handelingen naar de eindbestemming.

Nieuw: GPS tracking op trailers!
In 2020 heeft Dalessi Transport haar GPS project volledig voltooid. Naast de trucks, zijn nu ook alle trailers in de vloot voorzien van GPS. Dit zorgt ervoor dat u uw zending van laadplaats tot losplaats kunt volgen, ook als er gebruikt wordt gemaakt van de ferry.
Huidige klanten kunnen contact opnemen met hun normale Dalessi contact om een gratis GPS account te verkrijgen.
Nieuwe klanten kunnen via het contactformulier op deze website een aanvraag tot transport doen, welks natuurlijk kan worden verzorgd met gratis GPS.


Wilt u meer weten over onze diensten? Bekijk deze pagina. Of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.